Verzenden & Retourneren

Verzendbeleid

Wij verzenden jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen. De verzendkosten worden aangegeven zodra er een product in de shoppingbag zit. Voor de verzending zijn wij afhankelijk van PostNL.

Verzenden naar België kost € 8,50 en gaat altijd met pakketpost. De levering hiervan bedraag 1-3 werkdagen. Indien je in België woont zou je er ook voor kunnen kiezen om je bestelling te laten bezorgen bij bekenden in Nederland. Dan worden de Nederlandse verzendtarieven berekend.

Bij een te kleine brievenbus kan het voorkomen dat de bestelling niet afgeleverd wordt. Is je brievenbus smaller dan 26,5 cm kies dan voor een ander afleveradres. Laat het bijvoorbeeld afleveren op je werk.

Bevestiging

Zodra je bestelling is verstuurd, ontvang je van ons een bevestiging per email. Let op: het kan zijn dat de bevestiging in de map ongewenst of spam terecht komt.


Verzending naar andere landen / Shipping to other countries

  • Wij verzenden standaard naar Nederland en België. Verzenden naar andere landen gaat in overleg. De kosten zullen afwijken van de verzendkosten binnen Nederland. Stuur hiervoor ons een email en dan kijken we wat de kosten voor je zullen zijn.

  • Please send us an email with the product you want to order and the specific country where you want the product to be delivered. We will send you the prices of the shipping.

 

 

Retourbeleid

Retourvoorwaarden

Niet tevreden met het product? Binnen 14 dagen na ontvangst heb je de mogelijkheid om het product terug te sturen. Let op deze moet in dezelfde staat zijn als hoe je die hebt ontvangen. De plastic om het boek mag niet geopend zijn. De retourkosten zijn voor uzelf. Neem contact met ons op zodat wij jouw retouraanvraag kunnen behandelen.

Verpakking

Pak de producten in originele staat en verpakking in een stevige verzendenvelop

Plaats het ingevulde retourformulier in de doos

Plak het meegeleverde retourlabel goed zichtbaar op de doos

Verzending

Lever het pakket in bij het postkantoor

Bewaar het verzendbewijs goed

Wat krijg je terug?

Je krijgt het volledige aankoopbedrag terug.

Kosten voor het retour sturen 

De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening.